Vidor Fesztivál 2013

in fesztivál, nyíregyháza, Vidor 2013, VIDOR Fesztivál, Vidor Fesztivál 2013, Kultúra

Ez a Vidor milyen lesz?

Városunk és megyénk, sőt a megyénken és határon túli területek kultúra- és látványosságkedvelő közönségét izgalomban tartja a kérdés, hogy a szinte már nyíregyházi és szabolcsi hagyománnyá váló, soron következő Vidor-fesztivál milyen lesz.

A kérdés, most ez évben azért is jogos, mivel voltak károgó hangok (mert ilyenek mindig vannak), amelyek a fesztivál elhalványodását, sőt végét jelezték. Nincs pénz, nincs támogatás, van gazdasági nehézség, mivé lesz így a nagy múltú vidámságos fesztivál?

Aki nyugtalankodott, azt megnyugtathatjuk: a 2013-as Vidor még jobbnak, még nevettetőbbnek, még nagyszerűbbnek ígérkezik, mint elődjei.

Újból lesznek változatos helyszínek és programok, nagyszínpadi és kamaraszínpadi előadások, ingyenes szabadtéri programok, kiállítás, dumaszínház, bohócdoktorok és egyebek, nemcsak a megyeszékhelyen, hanem több vidéki városban és községben is. Azt hiszem, mindenki megtalálhatja a neki tetsző, érdeklődéséhez közeli programot. Sőt, ebben az évben újból lesz a tavalyi év hiányának felrótt nemzetközi zenei program is.

Mindenkinek jó szórakozást, jó Vidort kívánunk!

A fesztivál részletes programja a hivatalos honlapon ⇒