Bagdi Bella Nyíregyházán!

in Bagdi Bella, Boldogságprogram, Boldogságtérkép projekt, Előttem legyen mindig út, Hírek

Március közepétől júniusig járja az országot Előttem legyen mindig út című új lemezével Bagdi Bella. Az életmódfejlesztő énekes 35 magyar városban és 6 erdélyi helyszínen adja elő legújabb szerzeményeit hol a humor, hol a belső nyugalom rendkívüli jelenlétével. Az önfejlesztő tanítások és a zene találkozásának célja, hogy a dalok erejével segítse és fejlessze az emberek lelki-szellemi életét. Az egyik állomás Nyíregyháza lesz március 22-én.

ÖNFEJLESZTŐ, MOTIVÁCIÓS KONCERT BAGDI BELLÁVAL NYÍREGYHÁZÁN

 

A Jobb Veled a Világ Alapítvány elnöke, az ingyenes Boldogságprogram elindítója és szakmai vezetője, valamint a Boldogságórák kezdeményezője több mint száz településen működtet ingyenes Boldogság klubot, és zenekarával évek óta turnézik országszerte. Bagdi Bella idén tavasszal legújabb lemezét mutatja be, a turné első állomása Veszprém, majd Kiskunfélegyházán, Ózdon, Komlón, Szombathelyen, Nyíregyházán és számos további helyszínen folytatódnak a koncertek, amelyek mindegyikén a helyi kórházak számára is felajánl 10-10 darab belépőt a zenekar.

 „Az „Előttem legyen mindig út” lemez célja, hogy átformáljon, megerősítsen, inspiráljon és bátorítson. Arra törekedtem, hogy a dalok megnyugtassák a lelket, javítsák a hangulatunkat és általánosságban hozzájáruljanak ahhoz, hogy jól legyünk és kioldódjon belőlünk minden negatív feszültség”– árulta el Bagdi Bella, aki arra buzdítja hallgatóit, ne csak hallgassák, de énekeljék vele együtt élőben is a számokat. „Az éneklés enyhíti az agyban és az izmokban lévő feszültséget, nyugtató, pihentető hatással van a szervezetre. Sokan arra használják a zenémet, hogy enyhítsék egy nehéz nap negatív hatásait vagy elfeledkezzenek valamiről, ami felbosszantotta őket” – tette hozzá az életmód tréner, akinek dalait hallgatói leginkább csak boldogság zeneként emlegetik.

Aki szeretné élőben átélni a Bella élményt, a most induló országjáró turnén megteheti. Bella amellett, hogy zenéjén keresztül útmutatást ad a problémák megoldásához, személyes jelenlétével is hozzájárul a különféle élethelyzetekkel, életszakaszokkal kapcsolatos pozitív elvárások megerősítéséhez.

Az Előttem legyen mindig út turné első állomásai:

Március 11. Veszprém

Március 12. Kiskunfélegyháza

Március 16. Ózd

Március 17. Komló

Március 19. Szombathely

Március 21. Nagykanizsa

Március 22. Nyíregyháza

Március 25. Miskolc

További információk: http://bagdibella.hu/bella-estek