Campus Fesztivál 2015 - összefoglaló

in Campus, Campus Fesztivál 2015, Debrecen, fesztivál, Alternatív

Véget ért az idei Campus Fesztivál, ami miatt kicsit most szomorkodunk, ám alig várjuk a következőt. Elmondható, hogy az ez évi fesztivál is igen jóra sikeredett. A jó hangulathoz hozzájárult a barátságos nagyerdei környezet, a látogatók színes lampionok között sétálhattak vagy kortyolhatták kedvenc italukat. A civil standoknál óriási szappanbuborékok, különböző játékok, vetélkedők és persze vidám nyeremények várták az érdeklődőket. A kobakokat színes kalapok és napszemüvegek díszítették, a mancsokban legyezők, jeges kávék, koktélok adtak enyhülést a forróságban. A hűs italok mellett a finom ételek sem maradtak el, az éhes hasakat óriás palacsinta, brassóis szendvics, lángos és egyéb ínyencségek csábították.

Továbbá a színes programok gondoskodtak arról, hogy véletlenül se unatkozzon senki...

A fesztivál idén sem csupán a zenéről szólt. Kulturális programok, színházi előadások, dumaszínház estek, ismeretterjesztő programok, tanácsadások, filmvetítések várták az
érdeklődőket. Az első nap egyik különlegessége volt például, hogy a fesztiválozók 80%-os kedvezménnyel tekinthették meg a DVSC – Skonto Riga mérkőzést a Nagyerdei  stadionban.
A Loki nem hagyta cserben szurkolóit, 9 góllal kedveskedett nekik. A meccs 9:2-es eredménnyel zárult. Akárcsak a sportemberek, a muzsikusok sem okoztak csalódást a rajongóknak. Kiválóbbnál kiválóbb koncerteknek lehettünk szem és fültanúi. Nagy tapsot érdemelnek a zenekarok mellett a hangosítók, hangolók is, akik gondoskodtak a kristálytiszta, igényes hangzásról. A közönség reakciója pedig magáért beszélt, tapssal, ujjongással, kiabálással, vastapssal buzdították kedvenceiket.

(A koncertekről bővebben hamarosan...)

Fesztiválfotók

Írta: Papp Andrea

Fotók: Sedlák Gábor