Hagyalja beszámoló

in Borsodi Hegyalja Fesztivál, Hagyalja 2013., Alternatív

Véget ért a Hegyalja 2013!

Papp Andrea írása

Véget ért a Hegyalja Fesztivál sokunk nagy bánatára. Az idei rendezvény meglehetősen nagyszabásúra sikeredett. A fellépők nem akármilyen show-val készültek, a világítás és hangzás szempontjából egyaránt kitettek magukért. Mind a hazai, mind a külföldi előadók fantasztikus koncertekkel kényeztették rajongóikat. Az esti jó hangulatot tűzzsonglőrök színesítették. Napközben is akadt bőven program, civil sátrak, előadások, vetítések, beszélgetések, játékok, extrém sportok várták az érdeklődőket.

A kellemes hangulatról nem csak a zene és az érdekes programok gondoskodtak. A jó borok, sörök és pálinkák csillapították a szomjas torkokat, ám az éhezéstől sem kellett tartani, az árusok finomabbnál finomabb csemegékkel csábították a vendégeket. Az édes szájúak is megtalálhatták a számításukat, a kürtős kalácstól a mini fánkon át a színes vattacukorig minden volt, ami szem szájnak ingere.
Természetesen a hatalmas eső sem maradhatott el, hiszen nincs Hegyalja vihar, sár és pocsolya nélkül, ahogy azt a visszatérő fesztiválozók már jól tudják. A koncertek
természetesen az idő ellenére sem maradtak el, s a lelkes közönséget nem tántorította el az eső, bőrig ázva tomboltak a színpadok előtt. A barátságtalan idő ellenére idén is remek volt a fesztivál, remélhetőleg mindenki épségben, és élményekkel gazdagodva tért haza.

Képes összefoglaló ⇒

Képes összefoglaló 2. ⇒

PegazusTv:
Papp Andrea
Takács Péter
 
 
 Videóink 
 

 

 

 

Szívünkben más képket, minden zenét hordunk - jó volt ez a fesztivál!