Modell lányok

in fotómodell, karrier, lány, lányok, Lia, Miskó Erika, modell, modell lányok, modellkedés, Rákóczi Petra, reklámmodell, siker, Sós Kitti, szépség, Vincze Gabriella, Modell Tükör

Ez itt a te helyed!

Mindenki oldala, akit érdekel a modellkedés, a modellek világa.

 

siker@pegazustv.hu címre várjuk bemutatkozó leveled, fotóid

 

 

 

 

Vincze Gabriella

Eddigi életemet tanulással töltöttem, és a munkám is szellemi tevékenység. Egy idő után azonban zárt világban találtam magam, ahol az agyam irányította minden lépésemet, nem voltam összhangban a testemmel. Beiratkoztam egy tánctanfolyamra és modellkedni kezdtem, hogy eltűnjön a görcs tagjaimból, és újra érezzem: ÉLEK. Ami feladatnak indult,nélkülözhetetlenné vált. A modellkedés éppen ezért nem csak munka, hanem életérzés, öröm és kikapcsolódás számomra. Azt gondolom, mindez képeimen is látható.

 

 

 

 

 

 

 

 

Rákóczi Petra (lia)

Modellkedés inkább csak kísérletezés volt, nem volt életcél, nem akartam befutni vele.

A grafikázás nagy részét Philip Fry tanította, ő  mutatta meg menyi minden rejtőzik a részletekben,az aprólékos munkában. Őt tartom a mentoromnak is, együtt fogtunk bele komolyabban a Lia and Philip Fry design megalkotásába.

Célunk hogy, elérhető áron, az alapanyagból, a lehető legszebb és leggyorsabban elkészülő alkotást hozzuk össze, teljes mértékben a vevő igényeire szabva.

Én főként portfoliókat készítek, így szeretnék segíteni a feltörekvő modelleknek, akiknek nagy része nem engedheti meg a méreg drága fotózást, így sokkal elérhetőbb áron elkészítem, a portfoliójukat, rendelkezésükre álló képi anyagaikból.

A társam pedig feltörekvő művészeknek készít lemezborítókat, promóciós anyagokat, plakátokat flyer, banner-eket.

Abból a tekintetből, mégis jó, hogy modell voltam, mivel így rálátásom nyílik, igényeiknek minél célszerűbb és igényre szabott megvalósítására. Nem csinálunk tucat munkát, mindenkinek személyre szabott, és egyedi alkotásokat készítünk.

       Rákóczi Petra (lia) Lia and Philip Fry design

 

 

Sós Kitti

A nevem Sós Kitti, 18. életévemet töltöttem idén. Szegedi Tömörkény István Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola iparművészeti tagozatának ötödéves tanulója vagyok textil szakon.

  Rengetegszer kerestek különböző ügynökségek az elmúlt 6 év alatt, bár 2010 februárjában kötöttem az első modellszerződésemet, de komolyabban csak júliustól kezdtem foglalkozni a modellkedéssel, miután elvégeztem a Bódi Sylvi modelliskolát. 

  Ez alatt a rövid idő alatt több hostess munkám volt, részt vettem fotózásokon, és dolgoztam együtt Nánási Pállal, voltam szépségversenyeken, illetve megmutathattam eredeti vörös hajam egy országos fodrászbemutatón is. Az elkövetkező években továbbra is a szépségiparban szeretnék dolgozni.

 

 

 

 

 

 

Misko Erika

Jelenleg Szlovákiában élek.

Még nem modellkedtem eddig soha. Semmi tapasztalatom nincs ezen a

téren.

Szeretek utazni, új helyeket és embereket megismerni.

Szeretek

sportolni, teniszezni, korizni.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
Kostyálik Nóra (Nóry)
15 éves korom óta fotózom, most 18 éves vagyok.
Eddigi fotósaim: Klébesz Ferenc (toppmodell magazin--card modell);
Mickael  Müller, Demecs Zsolt, Kocsis Gyula.
Netes versenyeket nyertem - éppen most is a Maxim modell esélyese vagyok!
Szeretek fotózkodni ! DE  KIFUTÓ AZ ÁLMOM!
Jelenleg tanuló vagyok, bár az idén halasztok, mert táncolok, fotózkodom.
 
Mezőkovácsházán lakom, Békés megyében.
Nagy sikerem, hogy 16 évesen Budapesten a Lidó casinóban részt vettem egy modellversenyen középdöntős voltam (240 lány közül kerültem a 30 közé), ezen kívül voltam beol lány, meg nap szépe Szegeden.
 
 
 
 
 
 
 
Márton Erika

Mondhatni friss vagyok a szakmában, mindössze ki akarom próbálni magam. A korlátaimat, a képességeimet, magam és megismerni egy kicsit a szakmát. Mitől szép a szép, és mennyire fontos a kisugárzás. Hiszek a szépség hatalmában, abban, hogy megtalálhatjuk a harmóniát a színek, a hangok és az illatok tarka világában. Szeretném, ha a képeim betekintést engednének abba is, milyen vagyok én. Nem akarok gyors sikert, mert hiszek benne, hogy lassan is fel lehet érni a csúcsra, és a kilátás így talán szemet gyönyörködtetőbb is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Papp Mónika

Imádok fotózni, de azt még jobban imádom, amikor engem fotóznak.

Életemben nagyon sok dolgot kipróbáltam már, úgy érzem, nem maradhat ki a modellkedés sem.

Optimista, életvidám lánynak tartanak, szeretem az emberekben és mindenben keresni a szépet, a jót.

Szabadidőmben táncolok, zenét hallgatok, olvasok vagy csak a barátaimmal beszélgetek.

Szeretek utazni, a világ minden pontja érdekel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Korcsmár Zsófia

:) Fotómodellkedek és színészkedek... Leginkább amazont játszok. Mivel minden ismerősöm ilyenkor megkér hogy, meséljem el ez milyen, megelőzlek, és elmondom pár szóban... :)

Öldököljük egymást, jókat hülyéskedünk közben a csajokkal... :)

Pesten élek....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komlósi Adrienn

24 éves vagyok és Nyíregyházán élek.

Idén végeztem a Miskolci Egyetem Állam és - Jogtudományi karának igazságügyi igazgatási szakán. Szeptembertől a jogász szakán kívánok továbbtanulni.

Részt vettem már arcszépségversenyen, ahol szép sikereket értem el illetve fotózásokon is kipróbáltam már magam. Rengeteg arcomat megmutattam már, voltam szőke, fekete, barna, vörös...

Életem eddigi legszebb boldogsága az volt, hogy megszületett kislányom 2010. januárjában.

Célom, hogy ledoktoráljak, és olyan egzisztenciát alakítsak ki, amiben boldog lehetek a kis családommal.

A közeljövőben ismét kipróbálnám magam a fényképezőgépek előtt.

Hiszem, hogy attól még, hogy anya lettem, érezhetem magam nek!

 

 

 

 

Bozsó Alexandra vagyok Szegeden élek és idén töltöm a 21 életévemet. Idegenforgalmi szakon tanulok, de a képzés után fogászati asszisztensi képzést szeretném elsajátítani és az aerobik edzőit. Tanulmányaim után, ki szeretnék menni Angliába dolgozni.

Szeretem, ha fotóznak és kipróbálhatom magam. Van egy fekete zöld szemű cicám, de szeretem még a kígyókat is (tervezem, hogy veszek egyet) és a kutyákat is, a bullterrier  a  kedvenc kutyafajtám.

 A fotózás iránti szerelem, 7-es koromban kezdődött, amikor a helyi újság fotósa odajött megkérdezni, hogy nem lenne-e kedvem szerepelni az újságban, mint Nap Szépe. Örömmel igent mondtam. Tehát jó pár éve tart már a fotózások sorozata:) Sokan keresnek meg, hogy fotózhassanak, aminek nagyon örülök.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Erdei Klarisszának hívnak.  17 éves vagyok!

Tatabányán élek. Tanuló vagyok. Célom hogy befussak a modell szakmába! 2010. júliusban kezdtem el a Body Szilvi modell iskoláját augusztusban Nánási Pál készítette a portfóliót és ezzel egyetemben megkaptam a modell oklevelemet! Részt vettem az óta a Miss Alpok-Adria pestmegyei döntőjében ahol sajna helyezést nem értem el, de tapasztalatot sokat szereztem! Júliusban megyek a Miss princessz döntőjébe, ahol remélve most már valami helyezést el érek, ugyanis az óta rengeteget fogytam és a hajam színe is más lett!

 

 

 

 

 

Magyari Andrea

Magyari Andreának hívnak, 23 éves, jelenleg a Nyíregyházi Főiskola Kommunikáció és médiatudomány szakos hallgatója vagyok. Érdekes, változatos életformát, izgalmas munkát ad nekem az újságírás. Precízség, pontosság, gyorsaság, összetett gondolkodás, korrektség, felelősségtudat. Hosszasan sorolhatnám, mi mindent követel meg ez a szakma. Mindent igazolva látok, amivel eddig főiskolai tanulmányaim során találkoztam, ezért is szeretnék mindenféleképpen a médiában elhelyezkedni. Sokoldalúnak tartanak, az újságírás mellett régóta foglalkozom modellkedéssel is, számos szépségverseny első helyével büszkélkedhetek, rengeteg fotósorozattal és egy alkalommal szerepeltem már egy férfimagazinban is. Szabadidőmet "nagy szerelmemnek", a csocsózásnak szentelem, amit versenyszinten űzök. Gimnáziumi éveim során a versenyszintű sakk kötötte le mindennapjaimat. Kikapcsolódásként olvasok, kedvenc könyvem Dosztojevszkij - Bűn és bűnhődés c. műve, ezt bárhol, bármikor képes vagyok elolvasni, persze ha időm engedi.

Egyik kedvenc gondolatom: Szükségleteink, vágyaink és álmaink irányítanak. Ha ezek eltűnnek, nekünk is végünk. Életünk sikerességének mércéje nemcsak az, amit hátrahagyunk, hanem az is, amit magunkkal viszünk.

 

 

 

 

 

 

Bata Afrodite vagyok, az idén leszek 20 éves.

Szerbiában születtem, októberben költöztem Budapestre.

Grafikai középiskolába jártam, jelenleg nyomdászatban dolgozok, mellette autósportbíró vagyok.

Szeretek fotózni, de azt is szeretem ha engem fotóznak. Érdekel a média világa is, szeptemberben ezen a szakon fogok továbbtanulni!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lövey Brigitta vagyok, 20 éves

Jelenleg a Miskolci Egyetem szociológia szakos hallgatója. Szabadidőmben a szerelmemmel, illetve a barátaimmal vagyok, valamint dalszövegeket írok. Igyekszem olyan dolgokat csinálni,amikben örömömet lelem.:)

Nyitott személyiség vagyok. Szeretem megismerni az embereket, próbálom magam minden közegben feltalálni,
igyekszem mindenkivel megtalálni a közös hangot. Egyenlőre hobbi szinten modellkedem. Vettem már részt
különböző fotózásokon, castingokon, szerepeltem a Casting Magazin decemberi számában. Nemrég kötöttem modellszerződést a BridgetB Modellügynökséggel.
Célom, hogy lediplomázzam, majd a stylist szakma rejtelmeit is szeretném elsajátítani. Az egyik legnagyobb álmom mégis az, hogy befutott modell lehessek. Ezt az álmot soha nem adom fel.
Úgy szeretném alakítani az életemet, hogy boldog legyek.:)
Mottóm: ,,Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél."
 
 
 
 
 
 
 
 
Csernyu Ivett vagyok, 20 éves.

Szabolcsveresmarton nőttem fel, jelenleg Budapesten tanulok, a Budapesti Corvinus Egyetem Közigazgatás tudományi karának első éves hallgatója vagyok. 16 éves voltam, amikor teljesen véletlenül csöppentem a kamera elé. Igazából a lehetőséggel, amelyet akkor én is kihasználtam, bárki élhet, ha van elég bátorsága és felvállalja, hogy a helyi lapok megjelenítik a fotóit. Az egésznek köze nincs a modellvilághoz, de élmény a javából! Nagyon jól éreztem magam a kamera előtt és tetszett a felhajtás, ill. a visszajelzések, amit azután kaptam, hogy megjelentek a képeim. Azóta már több szépségversenyen is részt vettem, amit szintén roppantul élvezek, de most egy teljesen más terület felé kacsingatok. Remélem sikerül, és az élet olyan lehetőségekkel ajándékoz majd meg, hogy beteljesíthetem azt a kis-nagy vágyamat, hogy 50 év múlva az unokáimnak mutogathassam a "szakmailag is elismert" modell fotóimat.:)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
Vágó Erzsébetnek hívnak

Jelenleg a Váci Mihály Gimnáziumba járok Encsen, de Krasznokvajdán lakok, és Pénzügyi és számvitelt tanulok. Idén töltöm a 18 életévemet. Szeretem a zenét, szeretek bulizni, kirándulni, sütni, főzni, táncolni, sportolni, új fajta embereket  megismerni, új dolgokat kipróbálni, szeretem az édességeket és csinosan öltözni.

Táncoltam 4 évig, 2 éve járok fotózásra hébe-hóba:D. Régóta foglalkoztat a modellkedés- fotózkodás. Szeretnék reklámokban szerepelni, versenyeken és fotózásokon részt venni. Célom, hogy befussak a modell szakmába, de nagyon imádom a virágokat és gondolkodtam már a virágkötésen, itthon is szoktam ilyet csinálni. A modellkedés éppen ezért nem csak munka számomra, hanem életérzés, öröm és kikapcsolódás . Azt gondolom,hogy mindez képeimen is láthatóak. Kifutó az álmom!!!

Optimista, csinos, kedves, életvidám lánynak tartanak, szeretem az emberekben és mindenben keresni a szépet, a jót, színes és érdekes egyéniség vagyok...

Van 1 cicám akit Vadmálnának hívnak, 1 yorki kiskutyám őt Rebekának hívnak, és 1 farkas kutyám akit Bogárnak hívnak. Nagyon szeretem az állatokat, és a Barátomat.....

 

 

 

 

 

Kovács Liliána vagyok.

Jelenleg gimnáziumi tanuló.  Szeretnék elismert modell lenni, és sikereket elérni. Színészi tehetséggel és szinkronhanggal rendelkezem. Ha modell munkákat tudnak, nekem ajánlani kérem, keressenek meg. Köszönöm: Lili

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gálicz Anikónak hívnak.

 1991-ben születtem, Pilismaróti lakos vagyok. Jelenleg Hajdúböszörménybe járok egyetemre.

Mindenem a sport, 14 éve folyamatosan csinálom. 13 éve kifejezetten az aikidónak szentelem a sportra szánt időmet. Szeretek fotózni is. A modellkedéssel nem olyan rég kezdtem el foglalkozni, de nincsen még nagy tapasztalatom benne, de minden esetre próbálkozom :) Itt végre megmutathatom, hogy már nem vagyok az a kis, szemüveges, mindenki által csúfolt kislány, aki általános iskolában voltam.

Modellkedés számomra azt is jelenti, hogy az ember olyan arcát is megmutatja a világnak, amit amúgy a hétköznapok szürkesége eltakar. :) Szerencsére nekem ez jelenleg megadatik, és ezen az úton haladhatok tovább még egy jó darabig :)

 

 

 

 

 

 

 

Pribula Ilona

22 éves vagyok. 2010-ben végeztem a Miskolci Egyetemen Közgazdászként.

A fotózás mindig is érdekelt, de eddig kacérkodtam a gondolattal, hogy a vakuk kereszttüzébe álljak. A való életben próbálom most megtalálni helyem a pénzügyi világban, a modellkedés számomra egy hobbi, ami segítségével kivetkőzhetek a szürke mindennapokból.

Egyetemi éveim alatt tagja voltam a miskolci TehátRum Akciócsoportnak, ahol megcsillogtathattam színészi tudásomat. Szakmámból adódik, hogy mindenem a precizitás és a minőség.

Éppen ezért szeretem a minőségi édes pezsgőt, mely felpezsdíti a lényem!

 

 

 

 

 

 

Baris Éva

25 éves vagyok. Kozármislenyben élek születésem óta.

Érettségi után egy üzletvezetői képzést végeztem, aztán egy pénzügyi és számviteli képzés van folyamatban. Jelenleg óvó néni vagyok :)

Igazából nem modellkedtem még csak 2 fotózáson vettem részt. Ami mindig is nagyon érdekelt a fotómodellkedés :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentiványi Szandra

 20 éves vagyok, nem rég érettségiztem le.  

Szegeden élek, és nem rég bejutottam a Szépségkirálynő című tv műsor 20 legszebb lánya közé. Célom, mindenképpen a színpad, kifutó világa, mert a külsőm mellet a hangom is jó.

Szívesen vállalok olyan feladatot ahol divatbemutatók, fotózások, kihívása mellet meg mutathatom a tehetségemet is.

Számomra fontos, hogy a szép külső mellé párosuljon tehetség is.

 

 

 

 

 

 

 

Bátki Bernadett Playmate lány vagyok…

"A smink mögött csak egy lány vagyok, aki a világot szeretné " Marilyn Monroe idézetével kezdeném, ami rám is nagyon igaz.

 Kiskoromban a tornával foglalkoztam edzőkhöz jártam majd órákat tartottam és elvégeztem a TF testnevelés és fitness szakát. Utána elkezdtem edzősködni és fitness versenyezni, jelenleg csak, mint fitneszmodellként versenyzem,  legjobb eredményeim: eb első hely valamint többszörös  magyar kupa. Fontosnak tartom, hogy mindenkinek megmutassam az egészséges életmódot, és hogy kihozzam mindenkiből a legjobbat.

Egy éve kezdtem el modellkedni ami a véremben volt az első tesztfotózás után folyamatosan megkerestem az újságokat és utána folyamatosan kerültem bele, mint fitness lány magazinokba élettanácsadással, de főleg sexi modellként.  Jelenleg sok felkérésem van, amik már maguktól jönnek. Nagyon büszke vagyok a playboy fotózásomra, ami sok lánynak az álma. A playboy.hu nemrég lett rekord nézettségű a képeim nézettsége miatt. Valamint felépítettem egy olyan kört, akik imádnak engem azért is telt be az egyik faceebook oldalam, nyitottam újat. Jelenleg a naptárfotózás, modelliskola megnyitása a cél és emellett siker hogy az egyik tv csatorna engem választott ki szereplőjének.

Ezenkívül kiskorom óta foglalkozom tibeti gyógyítással folyamatosan képzem magam a pránanadi tanfolyamokon és emellett végeztem el az agykontrollt mert a lényeg hogy mindig pozitív legyél bármi is történjen és mindig menni kell minden után semmi nem hullik a kezünkben és fontos hogy mindig mindenből kihozzuk a legjobbat.

 

 

 

Tátrai Tamara vagyok, 21 éves főiskolai hallgató.

14 éves korom óta hostess illetve modellkedem, kisebb nagyobb sikerekkel... Az álmom,hogy egyszer bekerüljek egy olyan közegbe,ahol tovább bővíthetem tudásomat és karrieremet!:)

Amit szeretek: fitness, wakeboard, tánc

Amit nem: olyan nincs:)

 

 

 

 

 

 

 

 

Tamás  Tímea vagyok

 Budaörsön élek.  6 éve dolgozom a belföldi modell szakmában. Számos fotózáson részt vettem már, dolgoztam hoszteszként autó kiállításokon.

Szeretem a kutyákat, eladóként és kutyakozmetikusként dolgozom.  A modellkedés és a kutyákkal való foglalkozás fontos számomra és minden álmom, hogy megnyithassam a saját kutyakozmetikai vállalkozásomat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Varga Ritának hívnak                       

20 éves vagyok, a Debreceni Egyetem hallgatója. Védőnő szakon tanulok. Nagyon szeretem a kisbabákat ezért választottam ezt az irányt. Ezen kívül Szolnokon gyógyszertári asszisztensnek tanulok.

5 éve modellkedem. Szeretek szép és divatos ruhákban modellt állni. Szabadidőmben szívesen kirándulok, utazok és a barátnőimmel, családtagjaimmal tervezek közös programokat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Fiszter Katalin

Nagyon érdekel a művészet, és a misztikum világa. Majd ezzel kapcsolatban végeznék tanfolyamot.

A modellkedéssel ki szeretném próbálni magam. Nagyon vonzódok a romantika korszakához. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Varga Eszter vagyok, 21éves.

Madarason laktam 20 évig,1éve lakom Budapesten azóta modellkedem, de csak hobbi szinten.

A mindennapjaimban hostesskedéssel foglalkozom és szépségversenyekre járok ahol többször döntőbe is bekerültem, de voltam már nem egyszer első helyezett is.

Szeretném ha a modellkedéssel komolyabban is foglalkozhatnék. Nagyon tetszik a kifutó világa is de sajnos a 165cm-mel sokat nem érek el:D.

Szeretek szabadidőmben sportolni,táncolni,bulizni. 

 

 

 

 

 

 

 

Venczellák Anita vagyok

Jelenleg a Szegedi Tudomány Egyetemnek vagyok negyed éves hallgatója földrajz szakon.

Célom az, hogy sikeres legyek a modell szakmában, mert érzem, hogy tehetséges vagyok, szeretek kamera ellen pózolni.

 

 

 

 

 

 

 

 

Oláh Viktória vagyok, 21 éves.

Nem rég kezdtem modellkedni, de nagyon megszerettem és emiatt szeretnék minél több munkát elvállalni, hiszen mindenki olyan munkát szeretne, amelyet élvez.

Jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetemen tanulok kereskedelem és marketing szakon, nemzetközi marketing szakirányon.

Vidám, ambíciózus és kedves lánynak tartom magam :)

 

 

 

 

 

 

 

 

Novák Hajnalka vagyok, 19 éves

Debrecenben tanulok. 14 éves korom óta modellkedek, számos szépségversenyen is rész vettem már és jó helyezéseket értem el. Vonz a kifutó és a kamera is.  Jelenleg a Budapesti MTAphoto modellje vagyok.

Nagy hírnévre szeretnék szert tenni.

Pár hónapot éltem Londonban és nagyon megszerettem. Remélem, minél hamarabb vissza tudok menni.

Jókedvű, vicces, optimista, kritikus, kíváncsi, energikus, ambiciózus embernek tartom magam :)

Mottóm: Ne csak nézz, láss is!

 

 

 

 

 

 

Fiszter Zsuzsanna vagyok, 18 éves.

Születésem óta Kazincbarcikán élek és eddigi iskoláimat is itt végeztem. Ettől az évtől kezdve, pedig Miskolci Egyetemen tanulok jogot. De emellett időt szorítok a hobbiaimra is. Néhány példa közülük: röplabda(5 évig), rg(3 évig), horgászat, fotózás, képzőművészet és festészet, nem olyan rég pedig az írásba is belekezdtem. Tavaly az egyik országos pályázatot, pedig sikeres eredménnyel zártam.

Tapasztalatom nincsen a modellkedésben. Sok ismerősöm, rokonom unszolására elhatároztam, hogy megpróbálom magam ezen a téren is. A céljaimról szőtt gondolatok és teóriák, pedig elég szerteágazóak.

Előre nagyon nem tervezek, ami jön abból próbálom a legjobbat kihozni, de mindenféleképpen több területen is meg szeretném magamat próbálni valamilyen szinten.

 

 

Kajan Réka

Szlovákiai magyar vagyok, aki a határtól nem mesze lakik. 

Építésznek tanulok, egy a határhoz közel fekvő városban.

Nem vágyom arra, hogy befutott modell legyek, csak hobbi szinten szeretném űzni a szakmát.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vörös Sandrának hívnak, egy Felvidéken élő magyar lány vagyok.

1990-ben születtem a szlovákiai Komáromban, a nyilas jegyében.
Kiskoromtól vonz a színpad világa, ezért szüleim 8 éves koromban beírattak egy Művészeti iskolába, ahol 12 évig énekelni, valamint zongorázni tanultam. A zene és az éneklés azóta is az életem része, és remélem, örökre az is marad!
A modellkedéssel csak nemrég kezdtem el foglalkozni, de próbálok ezen a téren is a legjobban teljesíteni, mivel semmiben nem elégszem meg az átlagossal!
Érettségi után elvégeztem egy ápolónői tanfolyamot, majd külföldre mentem dolgozni, de úgy éreztem, a sors nem ezt szánta nekem, így elég gyorsan haza is jöttem, mielőtt teljesen elveszítettem volna önmagamat.
Jelenleg telefonos asszisztensként dolgozom, hétvégén pedig vendéglátózom, ahol énekelek.
Folyamatosan arra törekszem, hogy minél többet elérjek az életben, ezért próbálok kihasználni minden adandó lehetőséget. Kisebb-nagyobb sikereim mindig arra ösztönöznek, hogy minél többet ki tudjak hozni önmagamból!
4 éve párkapcsolatban élek, úgy érzem párommal kiegészítjük egymást, nagyon örülök, hogy mindenben támogat és számíthatok rá. Ez nekem hatalmas biztonságérzetet ad, ami sokszor segít abban, hogy tudjak előre lépni.
Szeretek új helyeket, új embereket megismerni, szeretem az állatokat, főleg a kutyákat. Nagy álmom, hogy saját állatmenhelyet alapítsak, ahova befogadnám az összes árva, vagy helytelenül gondozott, védtelen állatot.
Nagyon fontosnak tartom a rendszeres testmozgást, a helyes táplálkozást, és főleg a testi-lelki egyensúlyt, mert az utóbbi nélkül szerintem nagyon könnyen minden az értelmét veszítheti.

 

 

Varga Elena Bianka

kor.:18.éves

Jelenleg Tanuló vagyok!

Szabad időmben táncolok.

A modellkedés már régóta érdekkel kb. 3 éve.

A 3 év alatt viszonylag sok fotózáson vettem részt.

Céljaim hogy a szakmában minél tovább jussak, és hogy egyszer majd ismerté váljak.

Remélem egyszer sikerül elérni a céljaimat.

 

 

 

 

 

 

Romány Eszternek hívnak

1991 nyarának közepén láttam meg a napvilágot. Nem lehetett jó élmény, mert azóta is a tél szerelmese vagyok. Kicsit magamba forduló, sokat elmélkedő művészlélek vagyok. De azért mindkét lábam a földön van. Mindig is egy kicsit tudományos, kicsit művészi szakmát szerettem volna, úgyhogy jelenleg belsőépítésznek tanulok. Emellett játszom egy amatőr színjátszó egyesületben, ahol a színdarabok között néha kisfilmekkel is próbálkozunk. Továbbá rajzolok, forgatókönyveket írok, sok-sok évig táncoltam, de hát melyik lány nem...

Szeretném kipróbálni, beletörik-e a bicskám a modellkedésbe/színészkedésbe. Próba-szerencse kérdése az élet... Még nem volt modell munkám, tehát teljesen amatőr vagyok. Szívesen dolgoznék a szakmában, ha lehetőségem nyílna rá.

 

 

 

 

 

 

Losonczi Gréti vagyok, 19 éves

Jelenleg Debrecenben tanulok a Természettudomány és technológia karon gyógyszerésznek!

Szeretek emberek között lenni, utazni, új embereket megismerni!

Eddig még nem készültek rólam profi fotók, nem modellkedtem még!

Mátészalkán élek szüleimmel, de időm nagy részét Debrecenben töltöm:)

 

 


Vers Mónika

Gyerekkorom óta vonzott ez a szakma, egyszerűen irigylésre méltó a modellek munkája, amely néha nehéz de nagyon szórakoztató munka.

A célom az, hogy modellként sikereket érjek el.

Nem vagyok az a pláza cica stílusú lány, de szerintem minden olyan tulajdonságom meg van ahhoz, hogy ezt a szakmát magaménak tudjam.Nagyon szégyenlős lány vagyok, viszont ha egy fényképezőgép kerül elő egy profi fotós kezéből egyszerűen elmúlik a gátlásom :)Tapasztalattal rendelkezem, portfólióm is van, amit egy ügynökség csinált rólam.

 

 

 

 

 

 

 

Kenéz Veronika

21 éves lány vagyok, Polgárról.

Mindig is modellkedéssel akartam foglalkozni, konkrétan már kiskorom óta. Szeretnék kitűnni a tömegből és legalább egy kicsit híres lenni.

Maximalista vagyok, szeretem minden helyzetben a legtöbbet kihozni magamból.

Arra törekszem, hogy a fotós meg legyen elégedve a munkámmal, szerencsére eddig csak dicséreteket kaptam. Egy biztos, kellően motivált vagyok a modellkedéssel kapcsolatban, nagyon is.  :)

 

 

 

 

 

Molnár Nóra                      

7 éve foglalkozom modellkedéssel, elég gyakorlott vagyok már benne, és szeretem is csinálni.

Megjelentem már ruha katalógusban több helyen, az interneten.

Divattervező iskolát végeztem, de abban még nem találtam munkát magamnak. Most tettem le a jogsit is: D

Szabadidőmben szeretek kirándulni és fotózni: D

 

 

Sundeac Andrea vagyok, 27 éves

Kecskeméten élek 2 kisgyerek boldog anyukájaként.

Jelenleg középvezetőként dolgozom. Mellette Maine Coon cicákat tenyésztek.

Hobbim a modellkedés, fotózás, állatok mentése, segítése, olvasás, költészet…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pacoi Enikő

Már kicsi korom óta szerettem volna modell lenni, hisz mindig is lenyűgözött a modellek szépsége, csillogása, és én is hozzájuk szerettem volna hasonlítani. Így hát én is nekifogtam a modellszakmának. Mára már modellként és rendezvényszervezőként dolgozom.

De hát, mint mások, én is minél ismertebb szeretnék lenni, és minél többet elérni ebben a szakmában, míg lehet.

Ezekkel a munkákkal rengeteg stressz éri az embert, de nekem mégis ez az életem, a stresszt pedig a boksszal vezetem le, így aztán ismét formába jövök, és folytatódhat a munka.:)

 

 

 

 

 

 

Vermes Nikolett

Jelenleg Dombóváron élek:)
Szerencsésnek mondhatom magam, mert a családom mellettem van.
Jelenleg sok mindennel foglalkozom, elsősorban tanulok, de szabadidőmben úszom, kézilabdázom, fotózásokra járok. Egy éve fotómodellkedem, többen láthattak már fotókiállításon. Jelen pillanat modellkedésen belül fél akt, glamor, fashion, portré, bikini, magazinfotózásokat vállalok.
Rendezvényeken hostesskedést, testfestést vállalok.
Testmagasság: 170
Testsúly: 51
Mellbőség: 83
Derékbőség: 84
Csípőbőség: 63
Cipőméret: 38
Konfekció méret: S
Hajszín: Szőke
Szemszín: kék

 

 

  Kálmán Alexandra vagyok Nyíregyházáról.

Az itteni Művészeti Középiskolában vagyok szobrász szakon.

Nagyon érdekel a művészet ennek kapcsán kezdtem el modellkedni.

Február óta modellkedem, de régóta nagy vágyam, hogy ezáltal ismert legyek. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Faludi Szilvia

21 éves diák vagyok, a Kodolányi János főiskolán, még 2 évig, jelenleg kommunikáció és médiát tanulok. 

E mellett diák munkázom is.

Igazából nem modellkedem még, de szeretnék, csak hát mindenhol belekötnek a magasságomba. Hostesskedtem már pár helyen, de igazi tapasztalatom nincs. Van egy portfólióm, de hát sok mindent nem érek így vele.

Szeretek fotózkodni, és fotózni is, szeretem a kamera mindkét oldalát. Imádom a motorokat, bár még nem vezetni, csak utasnak lenni, de később saját motort is szeretnék.

 

 

 

 

 

 

 

 

Spang Alexandra vagyok, 20 éves!

Szolnokon élek, és itt is tanulok a Főiskolán Nemzetközi Gazdálkodás szakon. Tavaly végeztem el a MiaModa modelliskoláját, ahol Fotómodell és Hostess oklevelet szereztem. 2011-ben a Nagykunság Szépe versenyen pedig közönségdíjas lettem. Komolyan szeretnék foglalkozni a modellkedéssel és idén is tervezem, hogy több szépségversenyen is elinduljak. Álmom az, hogy Formula Una lehessek.

Magasság : 167 cm

Testsúly: 48 kg

Mell: 85

Derék: 63

Csípő: 87

Konfekció méret: S

Hajszín: Szőke

Szemszín: Zöld

 

 

Binder Mónika

Néhány éve modellkedem.

Budapesten élek a párommal. Ő készítette a weboldalamat is.

A fotózást főállásban csinálom. A fotózások mellett TV-ben is szerepeltem már többször.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Járó Szilvia vagyok.

Borsod megyének egy kis falujában élek, férjemmel és két gyermekünkkel.

Családi vállalkozásban egy virágkertészetet üzemeltetünk, ahol tavaszi kiültetésre alkalmas növényekkel foglalkozunk, a környező lakosság szerencséjére. Szeretem a munkámat, mert valami olyasmit adhatok az embereknek, amit a saját kezemmel ápoltam és nincs jobb érzés annál, ha látom az örömüket és hallom elégedett szavaikat!


Nekem soha eszembe nem jutott volna, hogy a modellvállalás útjára lépjek! Engem a Kedvesem vezetett ebbe az irányba, azon fotósok örömére, akikkel eddig volt alkalmam együtt dolgozni és azokéra is, akik eme ágazat iránt érdeklődnek és ismerik a munkáimat! 2010 novemberében volt az első fotózásom. Mindenki, aki dolgozott már velem, profinak titulált, de én ki szoktam ezt javítani, mert inkább őstehetség vagyok és ezúton is szeretném megköszönni Kedvesemnek, hogy felfedezte ezt!

 

 

 

 

Bíró Evelinnek hívnak

Marketing- és reklámügyintézést tanulok. Nemrég azt vettem észre, hogy kezdenek szürkévé válni a hétköznapok, ekkor éreztem, változtatni kell. Azóta próbálom minél több helyen kipróbálni magam. Szeretek új dolgokkal, emberekkel megismerkedni. Kiskorom óta szeretnék  a médiában elhelyezkedni.

Egy portfólió fotózáson vettem részt kis idővel ezelőtt. Remélem ez még csak  a kezdet...

„Rövid az élet. Nincs sokféle lehetőség. Amit művelni akarsz,  annak neki kell ugranod,   mert mire tűnődésedből körülnézel, minden elmúlt!”
Füst Milán

 

 

 

 

 

 

Faragó Martina vagyok, 20 éves

2010-ben érettségiztem, ahol a német nyelvet választottam. Jelenleg kozmetikusnak tanulok, végzős osztályba járok. Szüleimmel élek.

Nyáron megharapta a lábam egy kutya, úgyhogy ott vannak hegek. (De csak hátul) Nem dohányzom. Nagyon szeretem a macskákat és a kutyákat, de utóbbitól már tartok egy kicsit. Szabadidőmben barátaimmal vagyok. Nyaranta minden este görkorizok a környéken, ha az idő úgy engedi. Nem vagyok valami bulizós típus, ritkán járok el. Inkább a koncertek érdekelnek. Még sosem modellkedtem, de rengetegen szekáltak, hogy próbáljam meg.

 

 

 

 

 

Taray Krisztina vagyok.

A mediterrán fekvésű Pécs városában születtem 1986-ban. Életem első 20 évét itt éltem le, majd Pestre kerültem. Jelenleg Szociális Munkát tanulok a Wesley János Lelkészképző Főiskolán.

Szeretek segíteni másokon, legfőképp a gyerekeken, mert ők a legsérülékenyebb, és legőszintébb lényei a világnak. Kedvelem az állatokat is, hisz rengeteg szeretetet és vidám perceket adnak nekünk.

A "modellkedésről": 2007-ben készültek rólam először képek. A fotósnak megtetszett a munkamorálom és a hozzáállásom. Neki köszönhetem, hogy mára több dvd-nyi képanyagom van. Akikkel volt alkalmam együtt dolgozni, Ők tudják, hogy én a fotósokért vagyok és azért, hogy az elképzeléseik maximálisan megvalósuljanak. (legyen az bármilyen őrölt ötlet)

Számomra a modellkedés vált a hobbimmá, amikor csak lehetőségem nyílik rá "űzöm".

Célom megmutatni a világnak, hogy nem kell 175 cm magasnak lenned ahhoz, hogy jól nézzél ki. Pláne nem a képeken. :)

 

 

 

 

Pethes Andrea

Tanulmányaim alatt és után is volt lehetőségem amatőr szinten fotómodellkedni, de kevés tapasztalattal rendelkezem.

Jelenleg vidéken kisállat-gondozóként dolgozom, és nagyon szeretem is az állatokat, a természetet.

A modell pályán kíváncsiságból szeretném kipróbálni magam, és bízom benne, hogy alkalmas lehetek profibb fotók elkészítéséhez is.

Szabadidőmben sokat edzek, kondicionáló feladatokat végzek, hiszen számomra nagyon fontos a sportos-nőies megjelenés.

 

 

 

 

 

 

Lechnitzky Magdi

36 éves budapesti nő vagyok. Végzettségem angolnyelv-tanár. Emellett foglalkozom különféle alternativ gyógymódokkal, lelki tanácsadással is, többek között kineziológiával.

Hobbim a tánc (társastánc, balett, hastánc és úgy általában bármilyen tánc:),   a túrázás a hegyekben, kerékpározás és lovaglás. Imádom a természetet, az állatokat, a művészeteket, a szépséget. A zenét, a mély tartalommal bíró filmeket és könyveket.  

A modellkedés pár hónapja lépett az életembe.  Szeretném kipróbálni magam ezen a területen, egyrészt azért, hogy ezáltal megtapasztaljam  és megismerjem korlátaimat, képességeimet - önmagamnak még ismeretlen részeit és ezáltal fejlődjek. 

Másrészt örömmel tölt el  a fotózásban az is, ha hozzájárulhatok  szép, művészi képek létrejöttéhez. Úgy gondolom, ez a két dolog az (saját fejlődésem és a szépség teremtésében való részvétel), amellyel  tudok valamit adni a világnak.

 

 

 

 

  Beata Melicherova (Melicher Beáta)

Szlovákiában, Léván születtem, anyukám viszont Dunaszerdahelyen született, ami annyit jelent, hogy ő magyar anyanyelvű, és így természetesen mi is azok vagyunk.

8 évvel ezelőtt Ausztriába költöztünk. Jelenleg Schwechaton lakunk. Beszélek magyarul, szlovákul, csehül, németül és angolul.

Szeretnék a legmagasabbra jutni és elérni a legtöbbet, amit lehet ebben a szakmában. Ez nem könnyű, de remélem, hogy a sok és kemény munka meghozza gyümölcsét. 

 

 

Tovább a riporthoz (Sikeres modellek)

 

 

 

 

 

Kiss Annamáriának (Ancsa) hívnak

19 éves debreceni lány vagyok.

Idén kezdem tanulmányaimat a Debreceni Egyetem Természettudomány és Technológia karának fizika alapszakán. Fizikusként szeretnék diplomázni, leginkább a részecskefizika érdekel. Régóta dédelgetett álmom eljutni Svájcba, CERNbe az LHC részecskegyorsítóba. E mellett természetesen nőknél megszokott dolgok is érdekelnek, például szabadidőmben szeretek rajzolni és verset írni.

Mindig is szerettem, ha fotóznak, mert valamilyen szintű szabadságot és önbizalmat kapok általa, ezért örömmel vettem részt tavaly a Debrecenben megrendezett Virágos Hajkarneválon unokatestvérem modelljeként.

A rólam készített képek nagy részét egyik barátnőm készítette rólam, nem retusáltak és smink sincs rajtam. A fotókkal a természetességemet szeretném megmutatni.

 

 

 

 

 

 

Vinkó Szabina

27 éves vagyok, Zalaegerszegen lakom. Születésem óta mozgáskorlátozott, vese beteg vagyok, ennek ellenére egy vidám, bolondos csajnak tartom magam.

Szeretek fotózni, de leginkább azt, ha engem fotóznak. :)  Volt egy szépségverseny pár évvel ezelőtt, ahol 5. helyezést értem el és az óta foglalkoztat komolyabban a modellkedés!

Céljaim és álmaim egyike között szerepel a modellkedés.

Hobby: zenehallgatás, kirándulás, új emberek megismerése.