Ez itt a te helyed

in karrier, modell, modellkedés, siker, Vincze Gabriella, Modell Tükör

   Ez itt a te helyed!  

 

Sziasztok!

Vincze Gabriella vagyok, a Modell Tükör rovat úgy mondják nagy hivatalosan, szerkesztője, én csak úgy, hogy házi-tanácsadója.

 - Szeretem a színeket, a napfényt, a nyári záport, a tengert, a levegőt, az állatokat, az irodalmat, a repülést, a motorozást, a nevetést, a ritmust, a táncot, a pillanatot, az õszinte és tiszta embereket, a csillogó szemeket... szeretek szeretni és élni!

 - Életfilozófiámat Marquez fogalmazta meg legtalálóbban: "Az ember a maga kiszámolt homokszemeivel jön a világra, és azok a szemek, amelyeket bármi okból, önmaga vagy más miatt, szándékosan vagy kényszerűségből nem használ fel belőlük, örökre elvesznek."

 - Eddigi életemet tanulással töltöttem, és a munkám is szellemi tevékenység. Egy idő után azonban zárt világban találtam magam, ahol az agyam irányította minden lépésemet, nem voltam összhangban a testemmel. Beiratkoztam egy tánctanfolyamra és modellkedni kezdtem, hogy eltűnjön a görcs tagjaimból, és újra érezzem: ÉLEK. Ami feladatnak indult,nélkülözhetetlenné vált. A modellkedés éppen ezért nem csak munka, hanem életérzés, öröm és kikapcsolódás számomra. Azt gondolom, mindez képeimen is látható.

Erre az oldalra várok mindenkit, nemtől, kortól, testi szépségtől függetlenül, akit érdekel a modellkedés, a modellek világa.